Hitlerjugend på Malmös gator

Liknelsen är inte gripen ur luften. Vandalvänstern har visat sitt fula tryne igen, till en förmodad kostnad på 70 000 kr för att städa upp efter deras framfart under Reclaim the streets-aktionen i Malmö igår. European Social(ist) Forum (ESF)  har sin internationella sammankomst i Malmö dessa dagar, och även om många av deltagarna är fredliga personer, så innefattar deras förvridna världsbild ett förakt för andra människors individuella frihet och egendom. Flera kommunistiska anhängare av diktatur deltar i ESF, som kommunen f.ö. subventionerar med 2,5 miljoner kr.

Svansen av våldsamma aktivister följer bara i praktiken vad ideologerna vid bokborden förespråkar. Deras klädsel och framtoning är sjaskig, men deras närmaste ideologiska fränder är en annan grupp unga socialister som verkade på 30-talet, Hitlerjugend. Hade nationalsocialister löpt amok på Malmös gator hade det nog tusan blivit reaktioner.

En vän till mig, Rickard Wendel, beskriver vad som hände när han besökte  ”gatufesten” och fotograferade. Aktivisten som försökte stoppa honom hade däremot säkert protesterat högt om exempelvis en journalist hade förhindrats fotografera honom ifall han blev angripen av en polis.

3 svar till “Hitlerjugend på Malmös gator

  1. Sverige har lyckats skaffa sig ryktet att vara det mest antisemitiska landet i Europa.

  2. Oppositionen i Malmö beräknar att de kommunala kostnaderna för ESF-arrangemanget är mer än de 2,5 miljoner som kommunen först pungade ut med. Det rör sig om 5-6 miljoner om man tar med gratis kommunala lokaler, tjänstemän, renhållning och underhåll i bl.a. parker, etc.

    Och så har vi vandalerna, förstås.

  3. Ping: Att kosta på medborgarna | Dexion Opinion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s